23 Nisan Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzu saygın, güvenilir ve tercih edilen bir okul haline getirmektir.

Misyon: Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda Atatürk ilke ve inkılâplarına yürekten bağlı, ilgi ve yeteneklerinin farkında olarak öğrenmeyi öğrenebilen, bilgiye ulaşabilen ve bu bilgiyi kullanabilen, kendine güvenen, özgür düşünen ve düşündüğünü ifade edebilen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, iş birliği ve ekip çalışmalarına yatkın, toplumsal ve evrensel kültür değerlerini benimsemiş, erdemli, dürüst, ahlaklı ve mutlu bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: Binamız merkezi sistem ile ısıtılmaktadır. Yakıt türü doğalgazdır.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://aksaray23nisanortaokulu.meb.k12.tr

Adres - İstiklal Mahallesi 4200. Sokak No1 Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Yanı Merkez/Aksaray

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Çarşı merkezinden Bediüzzaman Bulvarı,Ziraat Caddesi, 4200. Sokak güzergahı izlenerek okulumuza ulaşılabilir. Aksaray Fatih Mahallesi-Çarşı dolmuşları okulumuza 100 mt mesafeden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezinde bulunmaktadır.